Mirëmbrëma miq

Mirëmbrëma qytetarë të Durrësit

Dua t’iu falenderoj në mbyllje të kësaj ditë të rëndësishme, për pjesmarrjen në zgjedhje. T’iu falenderoj për ushtrimin e përgjegjësisë qytetare.

Dua të falenderoj gjithashtu, komisionerët dhe vëzhguesit për punën e palodhur për rezistencën që u kanë bërë akteve e përpjekjeve të dëshpëruara për manipulim.

Të dhënat e para flasin për një fitorë të alternativës tonë në Durrës, fitore të Partisë Demokratike.

Tani që votimi është mbyllur, kemi hyrë në një proces të rëndësishëm që është numërimi.

I kërkoj numëruesve ta ruajnë votën e durrsakeve, ta garantojnë atë. Të bëjmë të dëgjohet zëri i tyre. Unë jam pranë çdo numëruesi, Partia Demokratike dhe miqtë tanë ndërkombëtarë janë pranë çdo numëruesi.

Në asnjë mënyrë, nuk do të lejojmë cënimin e vullnetit të shprehur tashmë me votë.

Ju faleminderit.


Njoftim për shtyp i Partisë Demokratike, 21 Qershor 2015