Kandidatja për bashkinë e Durrësit, Grida Duma bashkëbisedoi me banorët e zonës së Porto Romanos mbi projektin e saj për të hapur vende të reja pune dhe zgjidhjen e problemeve të kanalizimeve, ujit të pijshëm dhe rrugëve. Duma tha se çdo qytetar që e meriton ndihmën ekonomike do ta përfitojë duke vendosur drejtësi për ta. Ajo u shpreh se objektivi do të jetë që minimalisht një person për familje të jetë i punësuar.

“Për çdo gjë që diskutojmë si për ujin, rrugën dhe kanalizimet, janë diskutime që do t’i bëjmë sezbën. E para dhe më kryesorja është puna. Ajo që do shikoni pas 21 Qershorit është projekte për punën kudo. Nuk kam për të besuar ndonjëherë tek asistenca sociale, nuk besoj dot tek ndihma ekonomike por ju them që kushdo që e meriton me të drejtë ndihmën ekonomike dhe asistencën sociale do ta marrë sezbën. Këtë drejtësi jua oftoj. Ne duhet të arrijmë një objektiv fare normal;minimalisht një person për familje duhet të jetë i punësuar”, tha Duma.


Njoftim për shtyp i Partisë Demokratike, 6 Qershor 2015