Kandidati demokrat për bashkinë e Lezhës Fran Frrokaj është ndalur në bashkëbisedimet e tij me çdo banor në lagjet Besëlidhja dhe Gurra. Ndërsa ka dëgjuar shqetësimet e banorëve të lagjes besëlidhja, Frrokaj ka deklaruar se do ti japë fund bunkerizimit me ndërtime pa kriter duke rikthyer sërish hapësirat që u takojnë qytetarëve.

Me banorët e lagjes Gurra, Frrokaj ka deklaruar se kryetari i bashkisë duhet të përfaqësojë interesat e qytetarëve dhe zgjidhjen e problemeve që sipas tij në këtë lagje janë më të shumta se kudo.

Infrastruktura rrugore, hapësirat e gjelbërta, ambientet për fëmijët dhe të moshuarit janë disa prej mangësive që kanë prezantuar banorët e lagjes Gurra dhe Besëlidhja, duke kërkuar zgjidhjen e tyre nga kandidati Fran Frrokaj.


Njoftim për shtyp i Partisë Demokratike, 12 Qershor 2015