Dita e fundit e fushatës së kandidatit Gjergj Mero u përqëndrua në takimet përmbyllëse në fshatrat Mborje, Dvoran, Belorta dhe Dishnicë. Një entuziasëm i  madh, shpresë, shtrëngime duarsh dhe emocione të forta, ishte panorama mikpritëse e çdo takimi.

Kandidati Gjergj Mero tha se këto fshatra mbështesin dhe votojnë  Partinë Demokratike pasi besojnë tek forca politike e lirisë, e zhvillimit të tregut të lirë, e ngritjes së biznesit, tek vizioni evropian i  lidershipit të  saj dhe mbajtjes së fjalës së dhënë.

Duke dëgjuar banorët për vlerësimet dhe dallimet e mëdha mes krizës që jetojnë dhe zhvillimit të fshatit e prodhimeve bujqësore në tetë vite qeverisjeje  të Partisë Demokratike, kandidati Mero tha se vota në zgjedhjet lokale është votë për çdo korçar, për çdo vatër familjare, për shpresën e një jete më të mirë të fëmijëve në fshat dhe qytet.

Duke shpalosur programin e tij për zhvillimin e fshatit kandidati Mero shpjegoi sërish projektet konkrete për shpëtimin e  fermave nga falimentimi, ngritja e sistemeve efikase  vaditëse,mbarim të asfaltimit të rrugëve, celjen e  tregjeve dhe punishteve  agropërpunuese, punësimit dhe subevcionimit të familjeve në nevojë, kanalizimeve dhe shtimit të shkollave me mbështetje të projekteve ndërkombëtare për Korçën.

“Çdo votë për PD-në dhe kandidatin e saj do të përkthehet përkushtim, mirënjohje, mbështetje jo vetëm ndaj votuesve tanë por ndaj çdo qytetari e banori fshatrash të majtë ose të djathtë,  tha kandidati Mero,  për shpëtimin  e familjes së  tij  nga varfëria, për një qytet të zhvilluar e fshat me ekonomi konkurruese.

Bashkia e re do të jetë shtëpia e hapur  dhe mikpritëse për të gjithë qytetarët  dhe banorët e Korçës , të cilët do të gjejnë tek kryetari i saj avokatin dhe njeriun e ndershëm e të përkushtuar për hallet dhe problemet e tyre.


Njoftim për shtyp i Partisë Demokratike, 19 Qershor 2015