Partia Demokratike Dega Kurbin nuk njeh rezultatin e zgjedhjeve lokale të 21 qershorit ne Kurbin pasi ato nuk përmbushën asnjë standard minimal demokratik.

Partia Demokratike e Kurbinit, nuk e njeh shtetasin Artur Bardhi për kryetar Bashkie, një person me precedent penal i kandiduar nga Edi Rama.

Ky ishte nje proces farsë që në fillim, pasi ishin zgjedhje pa garë. Edi Rama nëpërmjet vendimeve të paligjshme të Komisionit Qendor të Zgjedhjeve ia doli të emërojë në krye të Bashkisë së Kurbinit oligarkun e tij lokal, por ky mbetet një emërim i turpshëm, dhe pa asnjë legjitimitet.


Njoftim për shtyp i Partisë Demokratike, 31 korrik 2015