Partia Demokratike është e tronditur nga sulmet terroriste në Ankara dhe shpreh ngushëllimet më të ndjera për familjet e viktimave. Partia Demoktatike i dënon me ashpërsi sulmet e sotme ç’njerëzore dhe gjendet në krah të popullit turk dhe autoriteve atje në këtë ditë të vështirë. Partia Demokratike ka qënë dhe do të jetë në frontin e përbashkët të betejës kundër çdo forme të ekstremizmit dhe terrorizmit.


Njoftim për shtyp i Partisë Demokratike, 10 Tetor 2015