Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha pati një bisedë telefonike me Kryetarin e Komisionit të Punëve të Jashtme në Parlamentin Europian, Elmar Brok, ku mori përgëzime për arritjen e marrëveshjes për reformën në drejtësi.

Brok e cilësoi sukses të jashtzakonshëm të Partisë Demokratike dhe të z.Basha mbylljen me sukses të negociatave.

Kreu i Komisionit të Punëve të Jashtme në Parlamentin Europian, çmoi lart lidershipin e treguar nga z.Basha në arritjen e kësaj reforme, reformë që do të kontribojë në rrugën e integrimit europian të Shqipërisë.

Kryetari i Partisë Demokratike, z.Basha e falenderoi z.Elmar Brok për ndihmën e tij të jashtzakonshme gjatë gjithë procesit, e në veçanti në finalizimin e tij.

Z.Basha ndau të njëjtin vlerësim me z.Brok se një drejtësi me standarde europiane është një hap i rëndësishëm në rrugën e integrimit të vendit në Bashkimin Europian.


Njoftim per shtyp i Partise Demokratike, 20 Korrik 2016