Korrupsioni luftohet duke bërë transparent vendimet dhe kontratat.

Nëse Edi Rama do vërtetë të luftojë korrupsion, le të bëjë publike;

Kontratën e tij me Vilma Nushin për check-up

Kontratën e stadiumit Qemal Stafa

Kontratën për hemodializën

Kontratën për laboratorët, për sterilizimin

Kontratën për sheshin skenderbej

Marrëveshjen me kompaninë italiane për mbetjet e Tiranës

Të tregojë pse i marrin gjithë tenderat miqtë e tij, pa garë, me fondin limit

Të bëjë publike kontratat me firmat për sheshet e qyteteve

Të tregojë kush i pagoi 80 mijë dollarë që ai të bëjë nje foto me Obamën


Ina Zhupa për aferat e qeverisë, 5 dhjetor 2016