Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha ka uruar sot përmes një letre, Presidentin e zgjedhur të Francës, Emmanuel Macron.

Duke vlerësuar zgjedhjet në Francë, Basha e përgëzon Presidentin e zgjedhur Macron, për kurajon dhe projektin e tij.

Më poshtë, letra e urimit të z.Basha.