Ka një të vërtetë të madhe që e dinë sot shqiptarët dhe partnerët tanë ndërkombëtarë: Shqipëria nuk do shohë asnjë ditë të bardhë derisa ky kryeministër defakto i shkarkuar dhe kjo qeveri e delegjitimuar nga vota e blerë me paratë e drogës dhe skandalet që sapo kanë nisur të shpalosen të largohen dhe ti hapet rruga një politike me shpirt për njerëzit.