· Në 5 vite, Edi Rama e ka rritur dy herë taksën e qarkullimit. Nga 7 lekë për litër, shqiptarët paguajnë 240 lekë për çdo litër karburant.

· Taksa “Rama” për qarkullimin, u merr shqiptarëve minimalisht 120 milionë USD, që do të mjaftonin për mirëmbajtjen e “Rrugës së Kombit” dhe ndërtimin e rrugëve të reja.

· Edi Rama është taksidari i kombit. Ai di vetëm të rrisë taksa, por jo të ndërtojë. U ka marrë shqiptarëve 2 miliard euro taksa të reja dhe nuk ka ndërtuar ansjë projekt të ri.

· Në 5 vjet qeveri i vetmi projekt që avancon Edi Rama është kanabisi, heroina dhe kokaina. E ka shndërruar PS-në në një bodrum të llumit të krimit të organizuar.

· 1 prilli është dita e së vërtetës për Edi Ramën. Shqiptarët do të ngarkohen me taksën e pronës, taksën e “Rrugës së Kombit” dhe bizneset e vogla do të futen në skemën e TVSH-së. · Të bëjmë hetim parlamentar për ndikimin rus në Shqipëri. Ambasada Amerikane është në dijeni të banditëve që një ministër i Ramës i ka çuar një biznesmeni në emër të rusëve. · Rama duhet të bëjë transparencën për “Abi Bank”, ku shërben bashkëshortja e tij dhe që fondet i vijnë direkt nga Kremlini.