I kërkoj qeverisë, kryeministrit Rama, të shpallë gjendjen e emergjencës. Këto familje kanë mbi dy javë të pushuar nga uji, të izoluar, pa ndihmë mjekësore dhe ushqimore. Bashkia Shkodër po përballon e vetme situatën!