Nga Katedralia e Rrëshënit dua të uroj të gjithë besimtarët katolikë për shumë vjet Gëzuar Pashkët. Ju uroj të gjithë besimtarëve shqiptarë, besimtarëve të Zotit, qoftë kjo ditë e ringjalljes, dita që shënon triumfin e jetës mbi vdekjen, e dritës mbi errësirën, një ditë që i bashkon të gjithë shqiptarët në shpresën dhe besimin për një jetë më të mirë. Edhe njëherë Gëzuar Pashkët për shumë vjet. ​