Basha poton fotot nga takimet me qytetaret ne njesine 5: Shqipëria kërkon ndryshim, Shqipëria ka nevojë për ndryshim dhe koha është tani. Në 25 prill Shqipëria fiton.

Sot u takova me shumë qytetarë në njësinë 5 në Tiranë. Tek të gjithë pashë dëshirën e madhe për ndryshim
Shqipëria kërkon ndryshim, Shqipëria ka nevojë për ndryshim dhe koha është tani. Njerëzit që do ta sjellin ndryshimin janë këta qytetarë të vetëdijshëm për gjendjen e vendit, këta të rinj që duan të ndërtojnë jetën këtu,në vendin tonë. Ne jemi angazhuar me planet tona ambicioze të shkollimit, trajnimit, punësimit dhe mbështetjes financiare.

Së bashku për ndryshim.
Në 25 prill Shqipëria fiton