Sot është një ditë e mrekullueshme për vendin tonë. Është një ditë historike. Sot të gjithë kemi fuqinë e votës në duar – për vendin tonë, kombin tonë, fëmijët tanë, të ardhmen tonë. Ky është fillimi i një epoke të re për Shqipërinë.

Dilni dhe votoni – është koha juaj! Çdo grua, burrë, çdo familje – dilni dhe votoni. Mos rrini në shtëpi – sot është dita juaj. Është dita e demokracisë. Është dita e Shqipërisë. Është dita e fëmijëve tanë. Dilni dhe votoni! 🇦🇱✌️