Endri Hasa: Dhuna dhe gënjeshtrat e Sali Berishës nuk do shndërrojnë PD në “kokë dashi” për betejën e tij personale me SHBA. Demokratët u ndanë përgjithmonë nga e shkuara

As dhuna dhe as gënjeshtrat e Sali Berishës nuk do shndërrojnë Partinë Demokratike në “kokë dashi” për betejën e tij personale me Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Demokratët e refuzuan përpjekjen e Berishës për të shkatërruar Partinë Demokratike dhe për t’u kthyer në mish për top për hallin e tij, ata u ndanë përgjithmonë nga e shkuara dhe po ecin drejt të ardhmes.