Falenderime pa fund për të gjithë demokratët që ishin pjesamarrës dje në  hapjen e fushatës të Partisë Demokratike dhe të kandidatit tonë në Tiranë, z. Roland Bejko.

Së bashku do të ringrihemi edhe më të fortë se më parë.

Sepse besojmë te kauzat tona të drejta, besojmë te Partia Demokratike e Shqipërsië.

E ardhmja i përket  njerëzve të lirë dhe të ndershëm, Partisë Demokratike të Shqipërisë dhe të djathtës shqiptare.