Nga 1 janari 2024, shqiptarët e Kosovës 🇽🇰 do të lëvizin të lirë në Europë 🇪🇺, qytetarët e Kosovës do të trajtohen me dinjitet si europianë.

Parlamenti Europian e hoqi sot dhe pengesën e fundit. Padrejtësia që për vite të tëra i’u bë qytetarëve të Kosovës mori fund.

Urime Kosovë!

Urime qytetarëve të Kosovës për vendimin që u mundëson të lëvizin të lirë.

 

 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02kw1Mr5iJnRUsJGfMewYh9hUzWvQ6HkHpmxrwRByxV9Chp6FP1yZywzJdkwP3QVtHl&id=100044557144125&mibextid=qC1gEa