Kryetari i Grupit Parlamentar të Partisë Demokratike, Gazment Bardhi, në një postim në ‘facebook’ shkruan se Edi Rama dhe Arben Ahmetaj të përbashkët kanë arratisjen.

Sipas Bardhit, njëri nuk jep llogari para drejtësisë, tjetri nga llogaridhënia para qytetarëve!

“Çfarë kanë të pëbashkët sot Arben Ahmetaj dhe Edi Rama? Të dy janë të arratisur! Njëri nga llogaridhënia para drejtësisë, tjetri nga llogaridhënia para qytetarëve!” – shkruan Bardhi.