Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha ka zhvilluar një takim me drejtues politikë të qarkut të Durrësit.

Përmes një postimi në Facebook, Basha tha se ka nisur puna për riorganizimin e PD-së. Kryedemokrati shtoi se modernizimi, hapja dhe përfshirja e sa më shumë të rinjve dhe të rejave, është prioritet e tij dhe drejtuesve të PD-së, për t’i dhënë shqiptarëve një alternativë.

Postimi i plotë:

Me drejtuesit politikë të Qarkut të Durrësit nisëm punën për riorganizimin e Partisë Demokratike.

Modernizimi, hapja, përfshirja e sa më shumë të rinjve dhe të rejave, e intelektualëve dhe specialistëve të ndershëm, janë prioriteti ynë për t’u dhënë shqiptarëve një alternativë që reflekton ambiciet e tyre për një ndryshim të vërtetë.