Me një takim me banorë të fshatit Tresh në Zejmen mbylli ditën e takimeve në Lezhë, kryetari i Partisë Demokratike Lulzim Basha.

Zoti Basha degjoi problemet me të cilat përballen këta banorë

Shqetësimet e tyre lidhen me mungesën e mbështetjes për bujqësinë, mungesa e tregut, të vendeve të punës çka ka bërë që të rinjt të emigrojnë masivisht

Korrupsioni i shtrire kudo ka prekur edhe sektorin e bujqësisë, tha zoti Basha ndersa solli në vëmëndje edhe pezullimin e fondeve që akordonte BE për bujqësinë për shkak të korrupsionit të qeverie, që nuk ndalet para abuzimit edhe me lekët që jep Europa.

Qytetarë të varfër, korrupsion i lartë. Fatkeqësisht, ky është realiteti sot në Shqipëri,- tha zoti Basha ndersa shtoi se ndëshkimk i korrupsionit në nivelet më të larta është dhe fillimi i ndryshimit të vërtetë që presin shqiptarët.

Kryetari i PD degjoj me vemendje sugjerimet e banorëve  për t’i dhënë fund kësaj situate dhe për të ndërtuar alternativën që presin shqiptarët.

Ne kuader ta takimit derë me derë me qytetaret zoti Basha u takua gjate dites se sotme me fermer, gra, te persekutuar dhe qytetare te Lezhes në zona të ndryshme të kësaj bashkie