Kryetari i Partisë Demokratike Lulzim Basha, ka zhvilluar një tjetër takim me një familje demokrate.

Në një postim në Facebook, Basha shkruan se Partia Demokratike do t’u ofrojë shqiptarëve një model të ri bazuar mbi vlera dhe aktet e qendrestarëve.

Postimi i plotë:

Një bashkëbisedim miqësor në familjen e Pren Cakës, një aktivist dhe kontributor i pakursyer i PD.

Partia Demokratike do t’u ofrojë shqiptarëve një model të ri bazuar mbi vlera dhe aktet e qendrestarëve. Për ta modernizuar, hapur dhe forcuar familjen tonë politike dhe për ta kthyer në alternativën që presin shqiptarët.