Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha,  ishte sot në familjen e Osman Shabës në Shkodër, një nga familjet me tradita që u vu në ballë të kryengritjes antikomuniste të Postribës.

“I nderuar të isha sot në shtëpinë e Osman Shabës, familje me tradita e ndër të parët që kanë nisur kryengritjen antikomuniste në Postribë. Derë e madhe dhe frymezuese për çdo demokrat e shqiptar.

Flamuri i PD i vendosur në prag të derës ishte një moment emocionues, për mua dëshmi e vendosmërisë për të mos u dorëzuar përballë sfidave.

Kënaqësi të ndanim mendime dhe të degjoja këshilla të vlefshme që vijnë nga eksperienca, por dhe nga betejat e familjes se tij me regjimin komunist. Nje moment dhe për ti kërkuar ndjesë për premtimet e pambajtura dhe zotimet e tradhëtuara në këto 30 vjet në lidhje me të përndjekurit dhe qëndrestarët e regjimit komunist, një nga arkitrarët mbi te cilat u krijua dhe u rrit Partia Demokratike e Shqipërisë”, shkruan Basha në rrjetet sociale krahas fotove me familjen e Osman Shabës.