Kryetari i PD, Lulzim Basha, pa nga afër një investim modern që është kryer në thertoren e Gramshit, duke mundësuar një sherbim të sigurt dhe cilesor për konsumatorët.

“Problem sot është situata ekonimike që ka diktuar në rënien e fuqisë blerëse, duke dëmtuar kështu dhe punen e tregtarëve të mishit”, – theksoi kryetari i PD.

Më tej, zoti Basha vlerësoi se shqiptarët janë punëtorë dhe të zgjuar që ia kanë dalë të shkëlqejnë në çdo vend të botës, ata thjesht duan tu japësh mundësi dhe tu krijosh kushte për të zhvilluar aftësit e tyre.