Kryetari i PD, Lulzim Basha, përmes një postimi në rrjetet sociale ka ndarë me ndjekësit fotot dhe videot e folësve në festën e 33 vjetorit të PD

“Ne e kemi bërë zgjedhjen tonë: Partia Demokratike është e Shqipërisë! Çdo gjë që bëjmë si forcë politike, çdo objektiv që i vendosim vetes, çdo qëllim që duam të realizojmë është për Shqipërinë dhe për shqiptarët. Është për të mirën e tyre dhe të familjeve të tyre”, – shkruan Basha.