POSTIMI I KRYETARIT TË PD, LULZIM BASHA, NGA MBRËMJA FESTIVE E FUNDVITIT:

Mbrëmje e bukur fundviti me drejtues, deputetë dhe anëtarë të Këshillit Kombëtarë të Partia Demokratike e Shqipërisë.
Me besimin dhe urimin për një Vit të Ri sa më të mbarë për të gjithë shqiptarët, për ditë më të mira e më të begata!