SEKRETAR PËR SIGURINË KOMBËTARE DHE KOORDINIMIN EURO-ATLANTIK, XHEMAL GJUNKSHI

 

Stop abuzimit me rrugën e arbërit!

 

Është koha që fajtorët të dalin para drejtësisë.

 

Miq

 

Video qe flet sa nje mije fjalë.

 

Kjo video sapo më është dërguar dhe shikohet që rruga është e bllokuar dhe njerëzit detyrohen të kthehen mbrapsht. Ritheksoj se vijon të mbetet i  paprecedent korrupsioni me fondet e rrugës së Arbrit, ku abuzimi me investimet ka sjellë mungesën e vënies së skaletave të betonit për të penguar rënien e gurëve masive në rrugë dhe dëmtime të tjera të këtij lloji. I bëj thirrje Qeverisë ti japë zgjidhje situatës së rënduar me rrugën e Arbrit e cila po kthehet simbol i propagandës së pushtetit dhe aspak rrugë aq e merituar për dibranët dhe gjithë shqiptarinë e trevave etnike të Maqedonisë.