2017-07-22 10:47:46
22 Korrik, 2017 - 10:47

Prononcimi për mediat i z.Basha, sot pas votimit për kryetarin e PDSH-së

Dua të falënderoj të gjithë demokratët që janë bërë pjesë për herë të dytë e procesit një anëtar-një votë, për zgjedhjen e kryetarit të Partisë Demokratike.   Shpreh mirënjohjen time më të thellë për turin e bashkëbisedimit që më ofruan mua dhe kandidatit tjetër, z.Selami …

2017-07-22 10:01:00
22 Korrik, 2017 - 10:01

Prononcim për mediat i z.Selami, pas votimit sot për kryetarin e PDSH

Ka filluar një proces i cili është jashtëzakonisht i rëndësishëm për Partinë Demokratike, por edhe për Shqipërinë, për opozitën në përgjithësi dhe mbi të gjitha për të ardhmen tonë. Ky proces i sotëm ka filluar në mënyrë të qetë, në mënyrë të rregullt dhe siç …

2017-07-21 19:26:59
21 Korrik, 2017 - 19:26

Komisioni Elektoral në PD: Gjithçka gati për votimin nesër

Komisioni i Operacioneve Elektorale në Partinë Demokratike njofton se ka përfunduar procesi i shpërndarjes dhe​ marrjes në dorëzim të materialeve zgjedhore në 73 komisionet e ngritura në gjithë vendin, për zgjedhjen e kryetarit të Partisë Demokratike të Shqipërisë. Materialet zgjedhore janë marrë në dorëzim nga …

2017-07-20 14:48:50
20 Korrik, 2017 - 14:48

Pabarazia e garës, Selami: Deformime si këto, prodhojnë rezultat jo të drejtë

Një vonesë prej më shumë se 1 orë ka pasur dje takimi i kandidatit për kryetar të Partisë Demokratike Eduard Selami në njësinë 5 të drejtuar nga Cim Babasi, i cili pavarësisht përgjegjësisë partiake për të qendruar neutral të paktën publikisht nuk nguroi ta quante Bashën …

2017-07-20 13:29:09
20 Korrik, 2017 - 13:29

Demokratët kanë vlerat dhe moralin, shumë shpejt fuqia numerike e politike e shqiptarëve

Lulzim Basha bashkëbisedoi me demokratët e Tiranës në njësinë 5, 10, 11, me demokratët e Cërrikut e Peqinit dhe të Kamzës mbi sfidën e demokratëve për tu kthyer në fuqi numerike dhe politike të shqiptarëve. Basha tha se procesi i 25 Qershorit legjitimoi kauzat e …

2017-07-19 13:41:54
19 Korrik, 2017 - 13:41

Basha-Selami, para demokratëve të njësisë 1 dhe 3 në Tiranë

Lulzim Basha dhe Eduard Selami ishin dje njëkohësisht para demokratëve të njësisë 1 dhe 3 në Tiranë, ku paraqitën analizën e tyre për cfarë ka ndodhur, dhe projektet për të ardhmen. Basha u ndal në deformimin brutal të vullnetit të qytetarëve në zgjedhjet e 25 …