Jep Kontributin Tënd

Konsensusi qytetar mbarëkombëtar po rritet nga momenti në moment në këtë shesh, të cilin e pagëzuam si sheshin e lirisë, demokracisë dhe shpresës së re që po lind për Shqipërinë dhe për çdo shqiptar. Ky shesh është parlamenti i Republikes së Re qe po ngremë. Zgjedhjet e lira e të ndershme jane themeli i saj.

Ne kemi nevojë për mbështetjen tuaj, për zërin tuaj, për idetë tuaja. Bashkohuni sa më shpejt duke dhuruar kohën për një kauzë në të cilën besoni!