12 Shk
0

Sekretarja për pushtetin lokal, Alfrida Marku: Kur kanë kaluar mbi 4 vite nga tërmeti, ndërkohë familjet e dëmtuara nga tërmeti përballen më vështirësi të shtuara

  DEKLARATË E SEKRETARES PËR PUSHTETIN LOKAL DHE DECENTRALIZIMIN NË PD, ALFRIDA MARKU Kur kanë kaluar mbi 4 vite nga tërmeti i 26 nëntorit, abuzimet sa vijnë e dalin në dritë, ndërkohë familjet e dëmtuara nga tërmeti përballen më vështirësi ...

Read More