Tags: "amendament"

04 Pri
0

PD çon amendament për Amnistinë Penale

      Partia Demokratike depoziton amendament për Projektligjin për Amnistinë Penale. Në amendamentin e depozituar nga Enkelejd Alibeaj, sanksionohet ndalimi i përfitimit nga kjo amnisti e zyrtarëve të dënuar e të hetuar apo në gjykim për korrupsion. Ndërkohë që ...

Read More
07 Shk
0

DOKUMENTI/ Kryetari i PD, Lulzim Basha amendament për strategjinë e sigurisë kombëtare

  Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha ka depozituar sot në Kuvendin e Shqipërisë, amendamentin për disa ndryshime në Projektligjin “Për miratimin e Strategjisë së Sigurisë Kombëtare të Republikës së Shqipërisë”.   Si pjesë të strategjise së sigurisë kombëtare, kryetari ...

Read More
07 Shk
0

Nënkryetari dhe deputeti i PD, Enkelejd Alibeaj, prezantoi amendamentin për amnistinë penale

  Nënkryetari i Partisë Demokratike, Enkelejd Alibeaj ka prezantuar ditën e sotme në Komisionin për Çështjet Ligjore, amendamentin e PD për amnistinë penale. Në propozimin e tij, Alibaj ka kërkuar lirimin nga burgu dhe nga proceset gjyqësore të protestuesve të ...

Read More
22 Jan
0

DOKUMENTI/E paralajmëroi dy ditë më parë, Basha depoziton në Kuvend amendamentin e PD për buxhetin: 5 mld lekë ndihmë ushtarake për Kosovën

  Duke marrë parasysh situatën e tensionuar të sigurisë në Republikën e Kosovës nën dritën e fakteve të një acarimi të paprovokuar të gjendjes së sigurisë nga Serbia, bëhet e domosdoshme një ndihmë financiare për nevoja të mbrojtjes dhe sigurisë ...

Read More
21 Jan
0

Basha risjell propozimin e dy ditëve më parë: PD amendament për buxhetin, 50 milionë euro ndihmë ushtarake Kosovës

  Partia Demokratike e Shqipërisë depoziton nesër në Kuvendin e Shqipërisë amendamentin për të akorduar 50 milionë euro ndihmë ushtarake për Republikën e Kosovës. Është koha që të gjithë bashkë të kontribuojmë për sigurinë kombëtare, duke ofruar mbështetje për mbrojtjen ...

Read More