Tags: "amendamente"

02 Maj
0

Prononcimi për mediat i sekretarit të përgjithshëm të PD, Enklejd Alibeaj, në oborrin e Kuvendit

PRONONCIMI PËR MEDIAT I SEKRETARIT TË PËRGJITHSHËM TË PD, ENKLEJD ALIBEAJ, NË OBORRIN E KUVENDIT Ne i kemi paraqitur disa kërkesa zonjës kryetare të Parlamentit, që tashmë e dini që është kallëzuar nga ana jonë në SPAK dhe po ua ...

Read More
24 Pri
0

Kreu i PD, Lulzim Basha: PD do të dorëzojë në Parlament dy amendamente që do të fuqizojnë SPAK-un

  FJALA E KRYETARIT TË PARTISË DEMOKRATIKE, LULZIM BASHA, NË KONFERENCËN ME GAZETARËT Duke nisur me zhvillimet e fundit, kanë të bëjnë me Raportin i Departamentit Amerikan të Shtetit i cili konfirmoi atë që shqiptarët dinë dhe e prekin përditë, ...

Read More
17 Nën
0

PD prezanton 8 amendamente për buxhetin e vitit 2024. Nga shtresat në nevojë deri tek pensionistët, ja ku kërkon ndërhyrje Partia Demokratike.

  DEKLARATË E PARTISË DEMOKRATIKE TË SHQIPËRISË, SEKRETARI PËR PROGRAMIN, DEPUTETI ARBI AGALLIU Përshëndetje të nderuar qytetarë. U bë disa ditë, apo javë më sakt që buxheti i shtetit për vitin 2024 është duke u diskutuar në një amulli të ...

Read More