Tags: "bashkiak"

28 Maj
0

Kreu i këshilltarëve të PD në bashkisë Vlorë, Gjergji Nika, kërkon ngritjen e një Komisioni për shkarkimet e punonjësve në UKV

Kreu i Grupit të Partisë Demokratike në Këshillin Bashkiak të Vlorës, Gjergji Nika, ka depozituar ditën e sotme një projektvendim për ngritjen e një Komisioni të Përkohshëm për kontrollin e zbatimit të ligjshmërisë nga shoqëria rajonale e UKV. Në propozim ...

Read More
20 Pri
0

“Reforma territoriale ka dështuar”, Basha me këshilltarët bashkiak të PD: Bashkitë janë kthyer në grupe të strukturuara kriminale, rasti më i qartë është bashkia Tiranë

  Pjesë nga fjala e kreut të PD, Lulzim Basha, në takimin me këshilltarët bashkiak të PD:   Banka Botërore e ka konstatuar publikisht dështimin total të Reformës Territoriale. Jo thjesht agjendën politike të kthimit të territorit dhe të menaxhimit ...

Read More
28 Gus
0

Takimi me të zgjedhurit e PD në këshillat bashkiak, Basha: 120 zëra nëse do të kumbojnë për interesat e qytetarëve, nuk janë pak

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, ka zhvilluar një takim më të zgjedhurit e PD në këshillat bashkiakë. Në fjalën e tij, Basha është shprehur se mbi 120 zëra nëse do të kumbojnë për interesat e qytetarëve, nuk janë pak, ...

Read More