Tags: "biznesi"

10 Nën
0

Hapja e garës në sistemin politik”/ Basha: Propozimeve tona për Reformën Zgjedhore, vendosin interesat e njerëzve në qendër të politikës

Kryetari i PD, Lulzim Basha,  vazhdoi takimet në degën 1 në Tiranë, ku bisedoi me banorët e zonës së Tregut elektrik. Sipas kryetarit të PD, rritja e çmimeve, rritja e taksave, rënia e fuqisë blerëse, papunësia e lartë dhe emigrimi ...

Read More
27 Tet
0

Vizita në biznesin e riparimit të mjeteve bujqësore në Baldushk, Basha: Dëgjova me vëmendje shqetësimet për mungesën e mbështetjes për bujqësinë e cila ka vënë në veshtirësi edhe këtë biznes

Kryetari i PD, Lulzim Basha, ka zhvilluar një vizitë në biznesin e riparimit të mjeteve bujqësore të familjes Dybeli, në Baldushk të Tiranës. Në një postim në Facebook, Basha shkruan se dëgjoi me vëmendje shqetësimet për mungesën e mbështetjes për ...

Read More
14 Tet
0

Takimi me qytetarë dhe sipërmarrës të vegjël të Kombinatit, Basha: Ekonomia është e kapur nga interesat e një grupi të ngushtë dhe se ajo fatkeqësisht nuk ju ofron atyre mundësitë që meritojnë

Kryetari i PD, Lulzim Basha, gjatë paradites takoi dhe bisedoi me shumë qytetarë e sipërmarrës të vegjël të Kombinatit, një prej zonave më të varfëra të Tiranës. Sipas Bashës varfëria mbetet një realitet i dhimbshëm për një pjesë të konsiderueshme ...

Read More
07 Tet
0

Takimet në Dimal, Basha vizitë në biznesin e sipërmarrësit Miri Hoxha: Lufta kundër monopoleve dhe korrupsionit do t’i japë biznesit frymëmarrjen e nevojshme

Kryetari i PD, Lulzim Basha, ishte sot më Probat të bashkisë Dimal, ku vizitoi biznesin e sipërmarrësin Miri Hoxha. Basha u njoh me problematikat e biznesit dhe nevojën që ka për mblshtetje. Sipas Bashës, lufta kundër monopoleve dhe korrupsionit do ...

Read More
03 Tet
0

Kryetari i PD, Lulzim Basha u takua sot me banorë dhe sipërmarrës në Njësinë Administrative 11 në Tiranë

“Në Shqipëri, rreth 44% e popullsisë është në kufinjt e varfërisë, përqindja më e lartë në BE dhe në rajon. Varfëria mbetet një realitet i dhimbshëm për një pjesë të konsiderueshme të Shqipërisë ku shumica e vendeve të punës në ...

Read More
30 Qer
0

Prioriteti i PD: Moratorium për të gjithë inspektoriatet tatimore, taksë e sheshtë 9% dhe derregullimi total i liçencave

“Është katastrofë. Deri më datë 5 do pres, pastaj do i vë drynin”, falimenti nga kriza e pandemisë nuk kursen as turizmin në Golem të Kavajës. “Plazhi bosh, nuk vjen njeri, morëm borxh për të paguar punëtorët”,  operatorët turistik në ...

Read More