20 Jan
0

Sekretarja për gruan, Taulanda Jupi: Burrecët e burrecëve vazhdojnë dhunën psikologjike ndaj grave

  REAGIM I SEKRETARES PËR GRUAN, TAULANDA JUPI   Burrecët e burrecëve vazhdojnë dhunën psikologjike ndaj grave.   Mjeranët e mbetur rrugëve kanë gjetur strehën e maskarenjeve tek sulmet ndaj një gruaje dhe ndaj çdo gruaje që ka dalë në ...

Read More