Tags: "buxheti"

31 Tet
0

Buxheti 2024/ Sekretari i Grupit të PD, Arbi Agalliu: Qeveria ka ulur financimin për sektorë jetik të ekonomisë dhe ka rritur shpenzimet e luksit

DEKLARATA E PARTISË DEMOKRATIKE, SEKRETARI I GRUPIT TË PD, ARBI AGALLIU Përshëndetje të nderuar qytetarë! Ndodhemi gjatë muajve të cilëve po diskutohet buxheti apo projektbuxheti I vitit 2024. Një projektbuxhet të cilin qeveria deri më tani nuk ka vendosur prioritetet ...

Read More
29 Tet
0

Pampuri: Qeveria braktis qytetarët, ulen shpenzimet buxhetore për investime deri në 50% në shëndetësi dhe mbrotje sociale

  Reagimi i nënkryetares dhe deputetes së PD, Oriola Pampuri: Akti Normativ i Qeverisë miratuar më 18.10.2023 “PËR DISA SHTESA DHE NDRYSHIME NË LIGJIN NR.84/2022, “PËR BUXHETIN E VITIT 2023”” parashikon një ulje drastike i shpenzimeve për investime në sektorin ...

Read More
27 Tet
0

Deputeti i PD, Arbi Agalliu reagon për projektbuxhetin e qeverisë për vitin 2024

Reagimi i plotë i deputetit të Partisë Demokratike, Arbi Agalliu: Qeveria njofton miratimin e projektbuxhetit për vitin 2024. Kur dëgjon se do të vendoset një nivel i ri lidhur me planifikimin e shpenzimeve publike që tejkalon 7 miliard euro më ...

Read More
123