08 Tet
0

Basha takohet me fermerët e fshatit Buzë Madh në Cakran të Fierit

Pas takimeve më qytetin e Fierit, kryetari i Partisë Demokratike,  Lulzim Basha,  ishte sot dhe në fshatin Buzë Madh, njësia administrative Cakran, ku bisedoi me fermerët e kësaj zone të cilët si në të gjitjë Shqipërinë, vuajnë pasojat e korrupsionit, ...

Read More