25 Jan
0

“Revolucioni vazhdon, Rilindja perparon”, Edvin Kulluri: “Komplimenta” Foltores dhe grupit te Bardhit për miratimin pa debat të të gjitha ligjeve të mazhorancës socialiste

  REAGIMI I SEKRETARIT PËR MARRËDHËNIET ME PUBLIKUN NË PD, EDVIN KULLURI   “Komplimenta” Foltores dhe grupit te Bardhit per miratimin pa debat te te gjitha ligjeve te mazhorances socialiste ne seance plenare te Kuvendit! Revolucioni vazhdon, Rilindja perparon!

Read More