Tags: "dega 8"

15 Shk
0

Sekretarja për gruan në PD, Taulanda Jupi, takim me gra e vajza të degës 8 në Tiranë

  Postimi i sekretares për gruan në PD, Taulanda Jupi: Gjithçka kërkon mund, përpjekje, vendimmarrje të drejtë, komunikim, strategji, këmbëngulje dhe mbi të gjitha veprim. E mbylla ditën sot në një takim me zonjat demokrate të Forumit të Gruas në ...

Read More
02 Shk
0

Basha merr pjesë në Kuvendet Zgjedhore të degëve 2 dhe 8 në Tiranë

  PJESË NGA FJALA E KRYETARIT TË PD, LULZIM BASHA, NË KUVENDET ZGJEDHORE TË DEGËVE 2 DHE 8 NË TIRANË   – Është beteja e një pakice që do të mbajë këtë gjendje. Që e do Shqipërinë kështu, në kontrollin ...

Read More
29 Qer
0

TAKIMI ME STRUKTURAT E DEGËS NR. 8 NË TIRANË, I KANDIDATIT PËR KRYETAR, LULZIM BASHA

Kandidatët në garë për Kreun e Partisë Demokratike po vijojnë fushatën, e cila do të përmbyllet në 29 korrik 2023 me zgjedhjen e Kryetarit të ri të PDSH-së sipas parimit një anëtar një votë. Partia Demokratike do modernizohet, do hapet ...

Read More