Tags: "deshtim"

07 Jan
0

PD: 9 vite nga Reforma Administrative Territoriale, e njëanshme dhe aspak objektive, qytetarët vijojnë të përballen me sfida e vështirësi

  DEKLARATË E PARTISË DEMOKRATIKE, SEKRETARJA PËR PUSHTETIN VENDOR DHE DECENTRALIZIMIN, ALFRIDA MARKU DEDËGJONAJ   Qytetarët e 61 bashkive, edhe këtë vit, do të paguajnë më shumë taksa dhe tarifa vendore për shërbime të cilat vijojnë të mbeten vendnumëro dhe ...

Read More
06 Dhj
0

Renditja e PISA për arsimin shqiptar provë e qartë e dështimit të kësaj qeverie me arsimin e shqiptarëve. PD amendament për rritjen e buxhetit për arsimin

  DEKLARATË E PARTISË DEMOKRATIKE TË SHQIPËRISË, DEPUTETJA DHE ANËTARJA E KRYESISË, MERITA BAKIU Vlerësimi i PISAS është një provë e qartë e dështimit të kësaj qeverie me arsimin e shqiptarëve. Janë dëshmi e qartë për nivelin ku e ka ...

Read More
18 Sht
0

Vrasja e 80-vjeçares, Taulanda Jupi: Sistemi ynë i drejtësisë dhe shërbimit social për mbrojtjen nga dhuna të grave ka dështuar

Sekretarja për gruan në Partinë Demokratike, Taulanda Jupi shprehet se dështimi është portretizimi më i drejtë i sistemit tonë të sigurisë, drejtësisë dhe shërbimit social në mbrojtjen nga dhuna sistematike vajzat dhe gratë. Në reagimin e saj, Jupi thotë se ...

Read More