Tags: "familje"

26 Nën
0

Basha, vizitë në familjen Radhima: Pavarësisht vuajtjeve dhe torturave, kjo familje kurrë nuk iu dorëzua regjimit

  Ne vijim të turit të takimeve derë me derë, kryetari i PD, Lulzim Basha, ndodhet sot në Vlorë. Takimet në këtë qytet Basha i vijoi në familjen Radhima, familje kontributore në Pavarsinë e Shqipërisë! “Sot përkulemi me respekt dhe ...

Read More
29 Tet
0

Basha viziton familjen që vuajtur persekutimin e diktaturës komuniste në Koplik

Kryetari i PD, Lulzim Basha, vizitoi sot në Koplik familjen e Rexhep Currit, familje që vuajtur persekutimin e egër të diktaturës komuniste. “Bashkë me pendesën dhe ndjesën e thellë të Partisë Demokratike për vonesën me të cilën jemi ballafaqur me ...

Read More