Tags: "Gjykata e Apelit"

02 Pri
0

Reagimi i përfaqësuesit ligjor i PD, Rezart Kthupi

  REAGIMI I SEKRETARIT PËR REFORMËN ZGJEDHORE DHE PËRFAQËSUES LIGJOR I PD, REZART KTHUPI   Për të qartësuar mjegullën e mashtrimeve dhe dezinformimeve në lidhje me proçesin e sotem gjyqesor në Gjykatën e Tiranës kjo e fundit vendosi: 1) të ...

Read More
28 Mar
0

PD sërish kërkesë Gjykatës së Apelit: Jepini zgjidhje përfundimtare problematikës gjyqësore që ka PD tash e 2 vite

  PRONONCIMI I SEKRETARIT EKZEKUTIV PËR ÇËSHTJET LIGJORE DHE ZGJEDHORE NË PD, INDRIT SEFA Partia Demokratike në vazhdim të të gjithë kërkesave të saj publike për përdhpejtimin e çështjes në Gjykatën e Apelit të Juridiksionit të Përgjithsëm të Tiranës, ka ...

Read More
28 Dhj
0

Sekretari për çështjet ligjore në PD, Indrit Sefa: Vendimi i djeshëm i Gjykatës së Lartë, detyron Apelin të zgjidhë në themel çështjen dhe t’i japë përgjigje kërkesave të PD

  DEKLARATË E SEKRETARIT PËR ÇËSHTJET LIGJORE NË PD, INDRIT SEFA     Vendimi i djeshëm i Gjykatës së Lartë, që detyron Gjykatën e Apelit të zgjidhë në themel çështjen dhe ti japë përgjigjë kërkesave të Partisë Demokratike, është i ...

Read More