23 Jan
0

Kryetari i PD, Lulzim Basha, takim me kryetarin e Parlamentit të Kosovës, Glauk Konjufca

    POSTIMI I KRYTARIT TË PARTISË DEMOKRATIKE TË SHIPËRISË, LULZIM BASHA, PAS TAKIMIT ME KRYETARIN E PARLAMENTIT TË KOSOVËS, GLAUK KONJUFCA   Kënaqësi të takoja në KiE kryetarin e Kuvendit të Kosovës Glauk Konjufca. Bashkëpunimi dhe bashkërendimi mes shqiptarëve ...

Read More