10 Gus
0

Dashnor Sula: “Armiqësia” e pandalur e qeverisë me fshatin dhe fermerët, do taksojë edhe kasollet

Deputeti i Ptisë Demokatike, Dashnor Sula, shprehet se armiqësia e qeverisë me fermerët dhe fshatin ka arritur deri në taksimin e kasolleve. Sula shprehet se Inflacioni për muajin Korrik të këtij viti ra, duke shkuar në nivelet e para nisjes ...

Read More