23 Gus
0

Dita Europiane e Përkujtimit të Viktimave të Regjimeve Totalitare, Basha: Sot kujtojmë dhe përulemi përpara sakrificës së viktimave që shkaktoi diktatura komuniste

Në ditën Europiane e Përkujtimit të Viktimave të Regjimeve Totalitare dhe Autoritare, kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha ka përkujtuar viktimat që shkaktoi diktatura komuniste në Shqipëri. Në një postim në Facebook, Basha shkruan se sot duhet të derojmë dhe ...

Read More