Tags: "kushtetuta"

11 Kor
0

Pampuri: Mazhoranca po nxiton të miratojë ligjin për studentët e mjekësisë. Është në shkelje të Kushtetutës!

Deputetja e Partisë Demokratike, Oriola Pampuri, ka kritikuar qeverinë për përshpejtimin e procedurave për të miratuar ligjin që detyron studentët e mjekësisë të punojnë në Shqipëri deri në 5 vite në mënyrë që të marrin të drejtën për të ushtruar ...

Read More
19 Pri
0

Emërimi si prokuror nga KLP i bashkëshortit të Ermonela Felajt është politik, antikushtetues dhe i paligjshëm.

Emërimi si prokuror nga KLP i bashkëshortit të Ermonela Felajt është politik, antikushtetues dhe i paligjshëm. Në kundërshtim me Kushtetutën, KLP ka emëruar prokuror ushtarin e Edi Ramës pa kaluar në veting dhe pa mbaruar magjistraturën. Përdorimi politik i drejtësisë ...

Read More