Tags: "Kuvendi zgjedhor"

11 Maj
0

“Ai i largoi, tashmë shkon t’i takojë”, Basha në degën e PD, Elbasan: Rama u ka kërkuar kryebashkiakëve të PS, t’ia mbushin stadiumet jashtë vendit

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, ka marrë pjesë ditën e sotme në Kuvendin Zgjedhor të degës së PD, Elbasan. Në fjalën e tij, Basha komentoi turin e takimeve të kryeministrit jashtë vendit, duke thënë se ishte ai që i ...

Read More
10 Maj
0

“Taksa e shesht 9% është zotimi ynë”, Basha në Kuvendin Zgjedhor të degës nr. 5: Zgjidhjen e problemit të pronës, fuqizimin e rinisë

Kryetari i PD, Lulzim Basha, ka marrë pjesë në Kuvendin Zgjedhor të degës numër 5 në Tiranë. Në fjalën e tij Basha foli edhe për programin e PD që do të zyrtarizohet së shpejti, ku pjesë e tij do të ...

Read More
04 Maj
0

“Qeveria shtresën e mesme e trajton si armik”, Basha në degë 3 të PD: Mburren me 10 milionë turistë, me shqiptarë të larguar që vijnë të vizitojnë familjet e tyre

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, ka marrë pjesë ditën e sotme në Kuvendin Zgjedhor të degës numer 3 të PD, Tiranë. Në fjalën e tij para anëtarëve, zoti Basha ndër të tjera tha:   -Që kur erdhi procesi i ...

Read More
14 Pri
0

Kryetari i PD, Lulzim Basha, në Kuvendin Zgjedhor të degës së PD, Devoll

  PJESË NGA FJALA E KRYETARIT TË PD, LULZIM BASHA, NË KUVENDIN ZGJEDHOR TË DEGËS SË PD, DEVOLL   Prej 2 vitesh në Partinë Demokratike një sëmundje e rëndë u përhap, shkaku i të cilës ishte pikërisht kjo mendësi, për ...

Read More
31 Mar
0

Kryetari i PD, Lulzim Basha, në Kuvendin Zgjedhor të degës nr. 1 të PD, Tiranë

  PJESË NGA FJALA E KRYETARI I PD, LULZIM BASHA, NË KUVENDIN ZGJEDHOR TË DEGËS NR. 1 TË PD, TIRANË   – A bëhej dot ky antarësim pa mbështetjen e SHBA? A  ka shqiptarë që nuk e di se anëtarësimi ...

Read More
25 Mar
0

Riorganizimi i PD, Basha: Partia Demokratike ringrihet e sigurt për t’u shndërruar shumë shpejt në alternativën e vetme të ndryshimit

  Postimi i kryetarit të PD, Lulzim Basha:   Është kënaqësi e jashtëzakonshme kur sheh PD-në në të gjithë Shqipërinë që përfundon procesin e riorganizimit pas dy viteve të vështira, të cilat me padrejtësi totale ndaj sakrificave të njerëzve, derdhën ...

Read More
24 Mar
0

Kryetari i PD, Lulzim Basha, në Kuvendin Zgjedhor të degës së PD, Lushnje

  PJESË NGA FJALA E KRYETARIT TË PD, LULZIM BASHA, NË KUVENDIN ZGJEDHOR TË DEGËS SË PD, LUSHNJE   -Rrinin në seancën e fundit si të ngrirë se mos iu merrnim Ramën apo Spiropalin. Nuk na duhet ne Rama, as ...

Read More
24 Mar
0

Kryetari i PD, Lulzim Basha, në Kuvendin Zgjedhor të degës së PD, Dibër

    PJESË NGA FJALA E KRYETARIT TË PD, LULZIM BASHA, NË KUVENDIN ZGJEDHOR TË DEGËS SË PD, DIBËR   -Mirë se ju gjej, zonja dhe zotërinj, vëllezër dhe motra, anëtarë të Kuvendit zgjedhor të degës së Partisë Demokratike Dibër! ...

Read More
20 Mar
0

“Ne s’jemi nisur për karrige”, Basha nga Durrësi: E nisëm për listat e hapura, votimin elektronik, votën e diasporës, për Shqipëria një zone

  Pjesë nga fjala e kryetarit të PD, Lulzim Basha, në Kuvendin Zgjedhor të degës së PD, Durrës:   Edhe ata pak që kanë mbetur dhe që se kuptonim se cilat janë motivet e vërteta të atyre që për interes ...

Read More
17 Mar
0

Kryetari i PD, Lulzim Basha, në Kuvendin Zgjedhor të degës së PD, Berat

  PJESË NGA FJALA E KRYETARIT TË PD, LULZIM BASHA, NË KUVENDIN ZGJEDHOR TË DEGËS SË PD, BERAT   Pakti apo pazari javës që po mbyllet, nuk është aq i pafajshëm apo qesharak siç duket. Është dhe qesharak, sepse të ...

Read More
123