08 Gus
0

Krimi pranë Gjykatës së Vlorës, PD kërkon largimin e anëtares së KLP-së: Është pengesë për hetimin për shkak të konfliktit të interesit, të dorëhiqet!

DEKLARATË E PARTISË DEMOKRATIKE, ZËDHËNËSJA MIRELA KARABINA Për shkak të dhunës të ushtruar nga shtetasi Rei Meta, djali i anëtares së Këshillit të Lartë të Prokurorisë, Nurihan Meta, humbi jetën shtetasi Armando Meshau; si dhe faktet e bëra publike nga ...

Read More