13 Dhj
0

Pampuri: Qeveria lëmoshë për pensionistët në fundviti, milionat për PPP e koncesione

Reagimi i plotë i nënkryetares së PD, deputetja Oriola Pampuri: Në shtetin tjetër shqiptar, në Republikën e Kosoves, qeveria do të akordojë plot 100 euro bonus fundviti për pensionistët dhe femijet. Nuk është aspak çudi që Kosova, pavarësisht se me ...

Read More