Tags: "Mirela Karabina"

19 Kor
0

“Popullsia ulet, administrata fryhet”, Mirela Karabina: Qeveria përdor të punësuarit vendorë si armatë elektorale për vota

Zëdhënësja e Demokratëve Euroatlantikë, Mirela Karabina, në një deklaratë për emdiat është shprehur se rezultati i Reformës Teritoriale që u bë me pretekstin se do të rriste efikasitetin duke ulur numrin e njësive, nga ana tjetër u bë e kundërta ...

Read More
12 Kor
0

Raporti i OECD/ Mirela Karabina: Shqipëria përkeqësohet me 28% të objektivave të zhvillimit, arsimi pëson rënien më të madhe

Zëdhënësja e Demokratëve Euroatlantikë, Mirela Karabina, ka reaguar pas raportit të Organizatës për Bashkëpunim dhe Zhvillim Ekonomik, që vë në dukje se Shqipëria është përkeqësuar në 28% të objektivave të zhvillimit dhe se arsimi ka pësuar rënien më të madhe. ...

Read More
05 Kor
0

“Censusi tregoi se Shqipëria po plaket”, Mirela Karabina: Rinia largohet për shkak të keqqeverisjes dhe mungesës së shpresës

Zëdhënësja e Demokratëve Euroatlantikë, Mirela Karabina, shprehet se korrupsioni i qeverisë është shkaku i shpopullimit të Shqipërisë. Në një deklaratë për mediat, Karabina duke iu referuar të dhënave të Censusit, tha se afër gjysmë milionë shqiptarë janë larguar nga vendi ...

Read More
27 Maj
0

“Mësuesia “digjet” qeveria e tij “krihet”, Karabina: Rënie drastike e numrit të të diplomuarve në mësuesi është përgjegjësi direkte e Edi Ramës

Zëdhënësja e PD, Mirela Karabina, duke iu referuar të dhënave të INSTAT, ngre shqetësimin për rënien e numrit të diplomuarve në degët e mësuesisë. Në postimin e saj në Facebook, Karabina shprehet se mungesa e mësuesve të matematikës në disa ...

Read More
25 Maj
0

“Ndihma ekonomike më pak se minimumi jetik”, Mirela Karabina: Një në tre shqiptar jetoi në kushte të vështira

Zëdhënësja e PD, Mirela Karabina, në një deklaratë për mediat, u shpreh se sipas raportit të Avokatit të Popullit, një në tre shqiptar jetoi në kushte të vështira vitin që shkoi, ndërsa ndihma ekonomike është më pak se 1/10 e ...

Read More
23 Maj
0

“Vitin e kaluar u diplomuan 13.8% më pak studentë”, Mirela Karabina: Këmbanat për arsimin kanë rënë në veshin e shurdhët të qeverisë

Zëdhënësja e PD, Mirela Karabina, duke iu referuar të dhënave të INSTAT, shprehet se në vitin akademik 2022-2023 u diplomuan 13,808 studentë në ciklin e studimeve “Bachelor”, me rënie vjetore 13,8 për qind. Në një postim në Facebook, Karabina thotë ...

Read More
21 Maj
0

“Tirana me dendësinë më të madhe të popullsisë në rajon”, Mirela Karabina: Pastrimi i parave në kullat e larta dhe ndërtimet e pafundme kanë zënë frymën e kryeqytetit

Në një deklaratë për mediat para bashkisë së Tiranës, zëdhënësja e PD, Mirela Karabina, tha se Tirana është kryeqyteti që ka dendësinë më të lartë të popullatës në për kilometër katror në rajon dhe si pasojë e politikave të gabuara ...

Read More
12 Maj
0

“Tallava politike dhe propagandë të shfrenuar nga Athina”, Karabina: Tallja e Edi Ramës me shqiptarët nuk njeh kufij

Zëdhënësja e PD, Mirela Karabina, në një postim në Facebook, shprehet se tallja e Edi Ramës me shqiptarët nuk njeh kufij. Karabina thotë se sot Edi Rama me shpurën e tij të korruptuar dhe me administratën shtetërore të urdhëruar që ...

Read More
11 Maj
0

PD, Karabina: Shqipëria është i vetmi vend në Europë, ku administrata anëtarësohet me detyrim në partinë në pushtet

Zëdhënësja e PD, Mirela Karabina, shprehet se Shqipëria është i vetmi vend në Europë, ku administrata shtetërore anëtarësohet e gjitha me detyrim në partinë në pushtet. Në një postim në Facebook, Karabina thotë se anëtarësimet e fundit të PS-së treguan ...

Read More
08 Maj
0

“INSTAT dhe EUROSTAT rrëzojnë propagandën e qeverisë”, Karabina: Në vitin shkollor 2023-2024 u regjistruan 3,7% më pak nxënës dhe 3.6% më pak student se një vit më parë

Zëdhënësja e PD, Mirela Karabina, në një deklaratë për mediat u shpreh se institucione serioze si INSTAT dhe EUROSTAT janë duke ia çjerrë përditë popagandën qeverisë së Edi Ramës. Ajo shprehet se sipas INSTAT, në vitin shkollor 2023-2024 u regjistruan ...

Read More
123